Marwood design leseni izdelki

Nič ni lepšega, kot predajati in prejemati veselje

Poznate tisti občutek, ko te nekaj tako navduši, da ti enostavno ne da miru? Občutek, ki te žene in žene naprej, želja pa kar ne pojenja… Tak občutek je začetek zgodbe MARWOOD design. Navdušenje nad laserskim izrezom v naravnih materialih in potreba po najrazličnejših lesenih izdelkih sta nas vzpodbudila, da začnemo pisati svojo zgodbo.

MARWOOD je blagovna znamka mladega družinskega podjetja, ki kreira in ustvarja izdelke iz lesa. Naši izdelki so skrbno narejeni z laserskim CNC strojem. Uporabljamo kvaliteten les, ki izdelkom daje čudovite naravne barve in kakovost. Vsak končni izdelek je še ročno dodelan. S tem se prepričamo o dovršenosti izdelka in mu dodamo unikatno noto.

Naš cilj je uresničen, ko vidimo vaše zadovoljstvo

Naš asortiman izdelkov pokriva najrazličnejše priložnosti in praznovanja. Veseli nas, da smo lahko s svojim delom del vaših praznovanj. Zato nas vedno veselijo želje in predlogi naših zadovoljnih kupcev, saj se z veseljem potrudimo in jih uresničimo. Večina izdelkov je tako narejena po naročilu, a kljub temu imamo za vas vedno na zalogi idejo za darilo ali dekoracijo.

Vabimo vas, da na naši spletni strani pregledate ponudbo lesenih izdelkov MARWOOD. Z vsemi vašimi predlogi in željami pa se vedno lahko obrnete na nas preko kontaktnega obrazca.